Jumaat, September 14, 2007

Temubual untuk NTV7, 14 Sept 2007



Temubual dalam program 'The Breakfast Show' di NTV7 pada 14 Sept 2007.

9 ulasan:

uzair sawal berkata...

alamak... terlepas screening. bila lagi nak buat screening utk hang punya docu? kalau nak jual pun boleh gak.

Fahmi Reza berkata...

next screening di Penang, 21 Sept 2007. kalau kat KL kena tunggu lepas Raya mungkin aku plan nak screen lagi sekali lagi bagi semua yang terlepas. akan tayang lebih awal kalau ada banyak demand...

dvd akan keluar seminggu-dua lagi. boleh dapatkan dari penganjur Freedom Filmfest 2007.

Fahmi berkata...

rasa janggal dengar the two hosts trying to absorb what all three filmmakers are saying... because it's kind of hard to think that they really care about this at all. i guess that's what tv's all about heh.

Fahmi Reza berkata...

bayangkan kalau kita kena berbual dengan 5 hingga 10 guest, awal pagi 3 jam non-stop secara live 5 hari seminggu tentang topik yang mungkin bosan nak mampos. boleh difahami...

ChiaKC berkata...

sayang sekali saya dah tentu miss kesemua screening, but i can live with dvd. ^^

kena buat lebih promosi leh. ku rasa boleh tumpang tempat kat malaysiakini.

semoga berjaya!

satu lagi, pernah baca(tapi tak sempat nak habiskan) publisi perlembagaan rakyat versi mandarin dan dalam buku tu ada beritahu isi lampirannya beza sedikit jika banding dengan versi ingeris. tak tau betul atau tidak. mungkin boleh tanya james wong...

salam

ts berkata...

may i know whr to get the madarin version's people constitution?

when i flick thru the newspaper cutting in arkib negara, thr's not much different.

taysy

Tanpa Nama berkata...

heheh..
nak baju kowang..


HARTAL & BERSIH!

Fahmi Reza berkata...

t-shirt yang aku bagi dalam video tu, baju Freedom Filmfest 2007 dari Komas. kau boleh beli t-shirt tu dari Komas di freedomfilmfest.komas.org

sealy air bed berkata...

black mold exposureblack mold symptoms of exposurewrought iron garden gatesiron garden gates find them herefine thin hair hairstylessearch hair styles for fine thin hairnight vision binocularsbuy night vision binocularslipitor reactionslipitor allergic reactionsluxury beach resort in the philippines

afordable beach resorts in the philippineshomeopathy for eczema.baby eczema.save big with great mineral makeup bargainsmineral makeup wholesalersprodam iphone Apple prodam iphone prahacect iphone manualmanual for P 168 iphonefero 52 binocularsnight vision Fero 52 binocularsThe best night vision binoculars here

night vision binoculars bargainsfree photo albums computer programsfree software to make photo albumsfree tax formsprintable tax forms for free craftmatic air bedcraftmatic air bed adjustable info hereboyd air bedboyd night air bed lowest pricefind air beds in wisconsinbest air beds in wisconsincloud air beds

best cloud inflatable air bedssealy air beds portableportables air bedsrv luggage racksaluminum made rv luggage racksair bed raisedbest form raised air bedsaircraft support equipmentsbest support equipments for aircraftsbed air informercialsbest informercials bed airmattress sized air beds

bestair bed mattress antique doorknobsantique doorknob identification tipsdvd player troubleshootingtroubleshooting with the dvd playerflat panel television lcd vs plasmaflat panel lcd television versus plasma pic the bestThe causes of economic recessionwhat are the causes of economic recessionadjustable bed air foam The best bed air foam

hoof prints antique equestrian printsantique hoof prints equestrian printsBuy air bedadjustablebuy the best adjustable air bedsair beds canadian storesCanadian stores for air beds

migraine causemigraine treatments floridaflorida headache clinicdrying dessicantair drying dessicantdessicant air dryerpediatric asthmaasthma specialistasthma children specialistcarpet cleaning dallas txcarpet cleaners dallascarpet cleaning dallas

vero beach vacationvero beach vacationsbeach vacation homes veroms beach vacationsms beach vacationms beach condosmaui beach vacationmaui beach vacationsmaui beach clubbeach vacationsyour beach vacationscheap beach vacations

bob hairstylebob haircutsbob layeredpob hairstylebobbedclassic bobCare for Curly HairTips for Curly Haircurly hair12r 22.5 best pricetires truck bustires 12r 22.5

washington new housenew house houstonnew house san antonionew house venturanew houston house houston house txstains removal dyestains removal clothesstains removalteeth whiteningteeth whiteningbright teeth

jennifer grey nosejennifer nose jobscalebrities nose jobsWomen with Big NosesWomen hairstylesBig Nose Women, hairstyles