Ahad, September 14, 2008

Hartal 2008 - Spread The Graphics

Use one of the following graphics for your blog or website to show your support!


Click to enlarge

1 ulasan:

Awanama berkata...

one word- Stupid


Kan bagus dr dulu takde ISA sejak zaman komunis, boleh diorg tembak mak bapak kau kasi mampos sama. Sebab dgn lahirnya kau dr puki mak kau yg busuk , dah mula keluar dakyah Konrad Adenauer FOundation yahudi bangsat melalui blog2 dan segala cerita karut kau tu.


Buat dokumnetari, tp interview belah bekas2 komunis. Eh apa bangang, kau takut ke UMNO reveal benda yg sebenar kalau kau interview org2 dia?


Owh lupa, kau anjing Konrad...mmg penakut mcm Israel jugak!