Jumaat, Disember 14, 2007

T-shirt pagoda 10tahun

Dapatkan t-shirt pagoda 10tahun semasa tayangan filem "Sepuluh Tahun Sebelum Merdeka" di RANtAi Art Event malam ni. DIY handprinted t-shirt. Terhad 30 helai saja. Hanya RM10 sehelai.

7 ulasan:

~ mizzAmy ~ berkata...

~ comelnyer t-shirt tuh. ader 30 helai jer ker? hehehehe... :P ~

Awanama berkata...

ah! I nak sehelai!!! boleh i "chop" dan bila berjumpa lagi i bayar? tolong tolong tolong tolong tolong.. please please please please please x 1 mil times

tze yeng

Fahmi Reza berkata...

Berita baik!

Bagi yang terlepas peluang untuk beli t-shirt ni masa RANtAi tempoh hari, boleh dapatkannya masa acara Gig & Bazaar Kurasa Something di Annexe Central Market, 29 Disember mulai jam 1:00 petang sampai malam.

Awanama berkata...

aites. okies. makcik ini akan cuba pergi ke sana kalau i tak masuk hutan sabtu itu ok?

btw - ada tak url blog anda on the t-shirt? boleh la buat free advertising ;)

tze yeng

Awanama berkata...

wahaha!menarik.insyaAllah akan ku support pembelian tee shirt itu

-shafik

Awanama berkata...

the t-shirt is nice..but aku slp bli laa time kurasa something tuh..too small..so aku da tolak kat member aku..ble bley bli lagi ek?!

-afiq-

Itech Saerattie berkata...

Wahahah... Aku selalu koyakkan t-shirt pagoda aku kalau dah reputsz pasal kain dia nipis dan sedap dipakai dan juga sedap dikoyakkan cam hulk hogan! Woahaha..!